OVER ONS - fotoclubnieuwkijken Beverwijk

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:
Wie zijn wij?
Fotoclub Nieuwkijken is in 2012 ontstaan door cursisten die een fotografiecursus volgden. De cursus werd toen gehouden in het gezellige atelier Populusart, wat nog steeds de thuishonk van onze club is. We zitten momenteel op 14 leden waarvan er 9 leden er vanaf het begin bij zitten. De club is een mix van mannen en vrouwen van 40 tot 70+.   
Expertise
Ieder lid heeft in de loop der jaren zijn eigen style, visie en interesse in de fotografie ontwikkeld. Het is fantastisch om te zien hoe een ieder zo gegroeid is. Door zijn/haar kennis te delen met de medeclubleden, is er bijna geen onderwerp waar we als club niets mee kunnen. Zo geven we elkaar genoeg inspiratie en door dat ieder zijn kennis met de ander deelt, leren we een hoop van elkaar.

De clubavond
De clubavonden zijn altijd op de tweede donderdag van de maanden september t/m juni. De meetings worden gehouden bij Populusart, zoals eerder gezegd. Het atelier is geopend vanaf 19.30 uur en we starten om 20.00 uur.
We hebben elke maand een thema die word uitgekozen door de themacommissie en bespreken dan de gemaakte foto’s van onze clubleden. We proberen de avonden te vullen met een gastspreker, een presentatie van een clublid of we gaan er op uit met zijn allen.
 
Copyright 2019. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu